Prima destinație care va fi cucerită de Ași este Marrakech.

Marrakech este un oraș din sud-vestul Marocului, centrul administrativ al regiunii omonime. Este situat la aproximativ 150 km de coasta Oceanului Atlantic. Are aproximativ 1 milion de locuitori. Este unul dintre cele mai importante centre turistice din Africa de Nord, fiind renumit pentru grădinile și monumentele sale arhitecturale din zona veche a orașului, numită Medina.

Numele provine de la Marrakesh Amazigh, care înseamnă „Țara lui Dumnezeu”. Acesta este al treilea oraș ca mărime din Maroc după Casablanca și Rabat și se află lângă poalele acoperite de zăpadă ale Munților Atlas și la câteva ore distanță de deșertul Sahara. Pe lângă încărcătura istorică a Marrakech-ului, acesta se bucură și de poveștile de dragoste orientale, fiind o destinație extrem de romantică. Haos, culori și grădini. Acestea sunt cuvintele care caracterizează experiențele pe care ni le va oferi Orașul Roșu. În perioada 28 aprilie – 5 mai și tu poți descoperi alături de noi locurile fabuloase ale Marrakech-ului, prin înscrierea la proiectul Așii Petrecerilor. 10 norocoase se vor bucura de seri pline de magie orientală, de experiențe unice și de resorturi de lux.
Împreună vom descoperi cele mai interesante atracții turistice ale Marrakech-ului, tainele misterioase ale deșertului și ne vom distra în fiecare seară la pool parties și evenimente exclusiviste.

Cum te poți înscrie?

  • Pe site-ul oficial www.asiipetrecerilor.ro
  • Prin participarea la giveaway-urile organizate pe profilul oficial de
    Instagram @asiipetrecerilor.
    Let escape to the unknown together!